Vi elsker chokolade med god samvittighed!

Opskrift

Opskrift på kærlig nydelse

Der er intet som et godt stykke chokolade der kan krydre dit forhold til din udkårne.

Parcari er det rette valg når du skal forkæle den du holder af, og med vores Andean Roses 60% fra Pacri chocolate er valget mellem blomster og chokolade truffet for dig (: Køb det her!

Hvorfor ikke lave din egen chokoladekage og dele den med din hjertenskære? Her er en opskrift på en hjertelig kage.

Vælg altid en chokolade af god kvalitet, ellers ødelægges hele chokoladeoplevelsen.
Vi bruger økologisk chokolade fra @Pacaridanmark og resultatet er lækkert!

CHOKOLADEBROWNIE MED HINDBÆRMOUSSE

150 g hindbær (friske eller frosne)
3 blade husblas
70 g sukker
4 past. æggeblommer
2 1/2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  • Læg de 3 blade husblas i iskoldt vand i et kvarter.
  • Blend eller hak dine hindbær til en puré og hæld det i en gryde.
  • Varm puréen op, put husblassen i og rør rundt indtil husbladsen er smeltet.
  • Tag det af varmen når det så småt begynder at boble.
  • Køl det af. (Kogningen er af hensyn til de bakterier, der kan være i poser med frosne bær. Bruger du friske bær, kan du tage puréen af varmen når husblassen er smeltet helt.
  • Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt, til det er helt hvidt(æggesnaps).
  • Pisk fløden i en anden skål, til en let flødeskum.
  • Vend æggesnapsen i den lune hindbærpuré lidt ad gangen. Det er en vigtig detalje at tage lidt ad gangen, derved får masserne langsomt den samme temperatur.
  • Vend herefter ægge/hindbær blandingen i den lette flødeskum.
  • Moussen er klar til brug med det samme.

Chokoladebrownie (bagt i en hjerteform på 20cm I omkreds og fyldt 2cm op).

60 g smør
❤️ 125 g god mørk chokolade. Vi brugte Chips de Chocolate 60% fra Pacari.
165 g kokossukker
2 æg
1 tsk. Vaniljestang – Tag kornene fra denne.
50 g mel
En smule salt

Fremgangsmåde:

❤️ Smør og chokolade smeltes i en gryde, evt. vandbad så det ikke brænder på.

  • Hæld det i en skål og lad det afkøle en smule.
  • Tilsæt sukker og rør rundt med et piskeris.
  • Tilsæt æg et ad gangen.
  • Tilsæt vaniljekorn og rør dem godt ind i dejen.
  • Vend til sidst mel og salt i dejen med en dej skraber.
  • Smør formen eller pak den ind i bagepapir.
  • Hæld dejen i og bag ca. 25 min ved 180 grader. Tjek undervejs.


Læg kagen sammen begyndende med en afkølet brownie.

Derefter den afkøle mousse.

☀️Til dekoration: pynt med sukkerhjerter, Knust Rose chokolade fra @pacari eller evt. RØD Glace.

HAR DU LYST KAN DU LAVE MARCIPANBÅND TIL KANTEN.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi elsker chokolade med god samvittighed!