Fra Instagrammeren  mis.aventuras.culinarias  kommer her opskriften på en chokolademousse med vores Pacari chokolade. Den tager ingen tid at lave, og smager himmelsk! 

Vælg en chokolade af god kvalitet, ellers ødelægges hele chokoladeoplevelsen.
Jeg brugte økologisk chokolade fra @Pacaridanmark og resultatet var lækkert!

Ingredienser til chocolademousse:

(Til 4 portioner)

3 pasteuriserede æggehvider

2 spiseskefulde rørsukker eller kokossukker

❤️ 75g. chokolade med 70% kakao fra @pacarichocolate Køb det her!

Til dekoration:

Granatæblekerner, mynte blade, eller andet efter eget ønske.

 

Fremgangsmåde

1. Rør æggehviderne stive med en håndmixer.

2. Tilsæt sukkeret og fortsæt med at røre, indtil det opløses i æggehviderne.

3. Skær chokoladebaren i stykker, eller brug chips og smelt dem i vandbad.

4. Hæld chokoladen i skålen med æggehviderne, og rør omhyggeligt med en dejskraber.

5. Fordel mousseen i fire serveringsglas. Sæt disse i køleskabet i mindst en time. Tag mousseen ud, og dekorér den lige før servering.

Granatæblekerner er perfekte fordi de giver et friskt pust til chokoladens intensitet.

6. Nyd den lækre mousse! Den er lige til at blive glad af 😊😋😋

 

Raw Chokolate Bar 70%